Maxxx

Hallo beste IRC chatters. Ik ben Max(xx) en in het echte leven (IRL) noemen ze mij Gregory. Ik ben 19 jaar (18-01-'79) en volg handelswetenschappen (1ste kan. voor de 2de keer met wat vrijstellingen natuurlijk:pp) in de VLEKHO te Brussel. Ik ben regelmatig te vinden op #solvay , alsook op #chatchannel en #chatfriends en natuurlijk ook op #hoogland (chat.krameria.net). Ik heb ook een homepage op http://hooglander.cjb.net Mijn ICQ nummer is : 9056279 Ne foto heb ik al ma hij is slecht gescanned.Ik hoop snel een betere te hebben. Groeten aan alleman.En leve dan Chat. Ah ja mailen kan ook : maxfunradio@hotmail.com of max@solvay.org
 
Moestie

Hallo! Hey! Elaba! Kiekeboe!...whatever... Ik ben dus Moestie, in't echt is't Maaike en voor VIP's is't 'Maai' ;) Ik ben 19 jaar en studeer Kleuterleidster(2de jaar) aan de Ledeganck in Gent. Da is een ongelofelijk stoeme school, want er mag daar nie eens gechat worden. Vandaar dat ik dus verleden jaar IRC ge´nstalleerd had op mijn pc'ke thuis. Allemaal heel fijn, tot de telefoonrekening toekwam...Tja, tot mijn grote spijt ben ik moeten afkicken en daarom zit ik nu nie zo echt veel meer op IRC. Tenzij ik eens alleen thuis ben, in Leuven zit of in Gent naar den BME ga. Maar voor belangrijke vragen en problemen,of weet ik veel wat, mag je me gerust altijd mailen. Juffrouw Moestie zal je zeker terugmailen :) Voor de rest, nog de groeten aan: mijn stekelbeze Katyken(da is m'n beste vriendinnetje, al 7 jaar lang), The Fatman, Gonzy, Vempire, Baby Blue, PanterA, Minddust en Pengo. Dikke knuffels & kusjes vanwege Moestie...miauw ;)  
 
  

moestie.jpg (7545 bytes)
Murder4All

Ik ben dus Murder4Al, ik ben diegene die toch wel de meeste tijd op #solvay doorbrengt (niet dat dat ni direct een goede zaak is, hoor ik mijn baas denken), maar ja. Zoals je wel kan vermoeden werk ik dus, en ik heb NOOIT ook maar iets met $olvay te maken gehad. Hoe kom je dan om #solvay terecht, simpel: iemand (we noemen geen namen) had mij eens uitgedaagd, en die was @ op #solvay, zodus heb ik dat kanaaltje maar eens fijn overgenomen en dan enkele dagen bijgehouden, gewoon om de mannen daar te pesten. Dan bleek dat het er eigenlijk enen van de Posse (nvdr. al sedert mensenheugenis is er een oorlog gaande tussen enerzijds #bxlposse en #solvay. Heden ten dagen is dit eigenlijk zo goed als bijgelegd.), was en hebben we alles in der minne geregeld met den Bieb & de Jef. Zodoende ben ik dus op #solvay terechtgekomen. Overgens: ik vind jullie allemaal schatjes!

solvay_murder4al.jpg (7487 bytes)