Lollypop

Hallo, ik ben Natalie, maar zeg maar Natte dat doet iedereen waarom weet ik ook niet?! Ik ben 1m78, (dus staat maar op u tippen), heb blond haar (geen dom blondje, ha nee want ik zit bij Solvay), blauwe ogen (ik zie alles zonder hulpmiddel) en ben fier op mijn mooie witte tanden! Voor de rest hou ik van een toffe discotheed met goeien trance en een gezellig sfeertje. Ik zal nu misschien wel hier of daar iemand teleurstellen (ik weet niet he, ge hebt mij nog niet gezien dus dat kan he?????:-) ) maar ik ver keer al 8 maand met !dezelfde! jongen! Dat wil niet zeggen dat ik niet meer te vinden ben voor een interessante(?!) babbel op irc. Vele groetje cu on the net!!!

small_lolly_2.jpg (11710 bytes)

Loser

'LO. Ik (27/11/78) ben eerstejaarsstudent informatica op bme in Gent (hogeschool). Dit is reeds mijn tweede maal een poging op dat eerste jaar, maar in tegenstelling tot wat jullie verwachten kwam dit niet dor IRC, maar door de vele cafes nabij onze school. Ik ben pas irc-verslaafde geworden vanaf het begin van dit schooljaar en heb de smaak al zo goed te pakken dat ik vrees voor mijn slaagkansen. Ik ben samen met Metallica (alies Woefer), Pumuky en Schumie blijven zitten (allemaal 2de jaar bij elkaar dus) en hopelijk kan ik naar het einde van dit jaar wat minder irc-en en meer boeken bekijken (vinden mijn ouders).

Lucilita

Nog een IRC-freakje en 1st kanner Solvay. (tegen de examnes hoop ik de volgorde om te keren). Als en een computer vrij is, ben ik steeds op #Solvay te vinden! Alisassen zijn Tyra, Nikita, Lucilita,... Rare name??? -----> Rare meid!! Try a chat!!!

solvay_ines.jpg (3627 bytes)