Firewolf

Goe'ndag, ik studeer Informatica aan de VUB, veel te moeilijk eigenlijk, en ge kunt me op IRC vinden op dit fantastische kanaal, #mechelen en #chatlounge. Meestal rond de middag. 'k Heb een hoompeegj op http://igweb.vub.ac.be/students/flejon, in het geval ge mij wat beter wilt leren kennen, hehe :)

Freddytex

Yo,mensen allemaal.Ik ben dus den enigen echte Freddytex. Zoals de meeste al wel zullen weten studeer (enfin als ge dat zo moogt noemen)ik aan de V.U.B. en probeer ik zoveel mogelijk van den tijd die ik daar zit op de PC door te brengen in plaats van in de les.Mijn hobbies buiten internetten (vooral dan IRC) zijn tennissen en Duo ambeteren. Ik ben terug te vinden op ettelijke kanalen maar de enige beste blijft #solvay.Dus voor fun en leute,join #solvay.You will be pleased. Thats's all folks.

solvay_freddytex.jpg (6716 bytes)
Frolic

Hallo, mijn naam is johan.Ik studeer (zo denken mijn ouders er tenminste over) aan het LUC eerste kan informatica .Eigenlijk zit ik meer achter ne pc dan in een aula of zo.(hehe) Als ge mij op #solvay ziet, dan is whiskas meestal ergens in de buurt. Wij zijn als kat en hond :altijd prul -> but we love it! Dus als ge prul zoekt met de kattekots zoekt ge ook prul met mij. hehe. meer weet ik eigenlijk niet te zeggen want ik ben hier altijd slecht in geweest. Als ge iemand nodig hebt om tegen te zeveren, dan zijt ge aan het juiste adres! see ya all in #solvay

solvay_frolic.jpg (7246 bytes)