Accoult

Op 240478 gebeurde er een wonder ... Mieke Beda werd geboren !! Ik ben sinds kleinsaf woonachtig te Lokeren, maar zoals velen weten, studeer ik in Gent... en daar doe ik orthopedagogie. Nee, dit heeft niets met voeten of iets dergelijks te make,; het is gewoon een ander woord voor opvoedster A1...   IRC heb ik een dik half jaar geleden leren kennen en vanaf de eerste moment was ik - om het lichtjes uit te drukken - verslaafd. Schumie, Loser, Metal, ... kunnen dit beamen !! Op die manier heb ik ook Jevo leren kennen en van het 1 kwam het ander. Sinds december 97 zijn we 'getrouwd' op IRC en ook een IRL koppel geworden. Waar IRC toch allemaal niet goed voor is he ... ! :-)) Buiten het toffe kanaal #Solvay (;-)) zit ik ook nog op #belgium, #chatnet en soms eens #vlaanderen, waar ik net zoals op solvay heel wat toffe mensen heb leren kennen... Naast IRC heb ik ook nog andere hobby's zoals tennis, op kamp gaan met gehandicapten en op cafe zitten (= een pintje pakken !). Voor de rest valt er weinig over mezelf te vertellen... Ik hoop alleszins dat ik nog lang gebruik kan maken van IRC... want anders valt mijn grootste hobby weg.
Voor wie mij wil mailen : mbedaa@hotmail.com
of nog beter : java@fibolite.hogent.be
site: http://fibolite.hogent.be/~java

solvay_accoult.jpg (11074 bytes)
AIC

Yo de mannen, ik heet Rafael en ik zit momenteel op het luc in de eerste kan informatica, waar ik volgend jaar waarschijnlijk nog zal zitten, de reden hiervoor is dat ik besmet ben met het irc-virus waarmee TheFatMan mij heeft aangestoken...ik amuseer mij hier rot en meer moet dat niet zijn. Mijn nick is aic en interpreteer dat zelf maar...Solvay rules.

Apu

Yo! Apu is my name, and IRC is my game. Eens zien wat jullie van mij mogen weten... Wel,buiten IRC hou ik me vooral bezig met mijn twee gitaartjes en probeer ik ook af en toe eens 747's aan de grond te zetten met MS Flight Simulator. Natuurlijk is ook muziek aan mij besteed, vooral dan 'New School Metal' en Harcore (MH, Bio, DV8, FF, Deftones,...) Mijn uitgaansleven houdt vnl. concerten, fuiven, en gezellige babbels met vriend(inn)en in. 's Zomers vind je me ook op Pukkelpop en Graspop. Velen vinden mij soms impulsief en nogal ongegeneerd, waardoor ik soms mensen choqueer, maar dat laat me koud...ik zeg gewoon mijn mening! Waar je me tenslotte vindt? Wel, vooral op IRC-netwerk (#Vlaanderen, #Solvay, e.v.a...), So SEE YOU THERE!

solvay_apu.jpg (9310 bytes)