The Big Walibi Meeting


klik hier om alle foto's te zien

PART I : Wat vooraf ging en ik dus niet weet maar enkel veronderstel.

Murder4Al, Vempire, Duo, Quadran, en Freddytex zaten "hoopvol" op mij te wachten in de cafetaria van de VUB. Tja gelukkig kende ik hen want anders was ik die bende klein kinderen voorbij gelopen want ze zaten daar met een sucette in hun mond ( ik had er ook al een); helemaal omringt door suiker. Duo had tot ergernis van de ondergewaardeerde, onderbetaalde en uitgebuite kuisvrouwen (mannen) van de VUB een Sugar Fight gehouden met het vooraf beschreven resultaat.

PART II : Wat volgde en ik dus meer van weet.

Drie auto’s vertrokken toen maar richting Walibi, ik wist de weg en ik dus weg, Quad die alles uit zijn Golfke sleurde (= +/- 200 km/h) haalde mij in omdat ik opgehouden werd door nen Holander die koninginne-dag kwam vieren op de belgische autostrades, maar de Freddy die was weg, verdwenen in de achtergrond.

Bij de Walibi terug effe de manschappen geteld 1,2,3,4,5,6 en 7, ja daar was TheFatMan, 8 en 9 van het LUC niet gezien al waren ze daar naar eigen zeggen. (ze deden gewoon in hun broek de take-overaars en durfden zich dus niet te laten zien ) Na dat we 750 Bef armer waren liet dat oranje springeding ons binnen, dan zouden we ook nog eens met hem op de foto gemoeten hebben. Awel, dat wilden wij niet, wij zijn de enige echte promoters van Orange Power en wij moeten worden betaald voor wij met iemand op de foto willen. Voila Basta ! (dit naar het voorbeeld van de Girl Power)

Dan volgde een opeenvolging van atrakties: de Radja River was de eerste en de natste (vraag maar aan duo) Toch was 1 keer niet genoeg, dus maar 2 keer en later volgde nog een derde keer. Eigenlijk een attraktie zonder veel sensatie buiten die van de natte droom (natte: door het water, droom: omdat het een poesie atraktie is). Het Piraten Schip was dan de eerst uitdaging, en ook konden wij er niet tegen dat die man daar niks zat te doen, wij waren namelijk de eerste 4 klanten. Vier juist: Freddy, Quad en Duooke verkozen liever vaste grond dan een paar omwentellingen. Toen volgde nog de Calamity Mine en de Tornado die we met ons allen doorstonden. Vempire en ikzelf kropen ondertussen nog even in de Enterprise en de anderen in de speeltuin (Solvay is een Kinder Club lalalalalala).

Toen volgde de ware kermis-periode: bootje varen op aanraden van TheFatMan, autootje - bots op de autoscooter en pilootje-schiet met de vliegtuigskes. En toen zag Freddy het eendjes kraam en ik kon het niet over mijn hart krijgen hem niet te laten gaan vissen. Resultaat: ik ben een waterpistooltje rijker. Ook het Luna Park werd bezocht en er werd geijshockeyd maar wel zonder ijs.

Eten, maar vooral uitrijking van de poppoll prijzen en de super prijs van de dag het Solvay Tshirt dat gewonnnen werd door TFM (das korter TheFatMan). Eten doen wij allemaal met onze mond, zoals ieder normale mens en dus blijft het bij deze sumiere paragraaf.

De Sirocco dan, une fois, deux fois, trois fois, ja het lied ging verder en dat hebben ze daar dan ook geweten vooral het meiskes school van Roeselare maar na 3 keer Sirroco was het genoeg bij Murder was zelfs 1 keer al genoeg. Trouwens het was voor ons allen de vuurdoop op de Sirroco (Freddy zoals altijd niet meegerekend :p ). Daarna de Flash Back en naar Aqualibi, waar we Vempire niet binnen kregen wegens niks zien zonder lenzen. TFM had zijn water bestend fototoestelletje mee voor de schone verschijningen in badpak mee vast te leggen. (En onder ons het was de moeite, zoveel mooie halfnaakte meisjes en volgens duo waren er ook knappe gasten !)

Het wonderbaarlijke sprookjes paleis van Alibaba hebben we ook 2 maal bekeken en dan naar aloude Solvay traditie in het ballenbad (Freddy en ik zijn trendzetters geworden, JOEPIEEEEEEE!) Duo was ondertussen droog geraakt, dus moest ze terug op de Radja River.

Ook de nieuwe Dalton Terror was opengegaan: Murder en TFM wilden erop Quad, wou niet achter- blijven en de Freddy wou straffer doen als ik dus zij vier er op. Daar zij het overleefd hadden besloten Duo, Vempire en ik zelf het ook eens uit te testen. Quad ging mee om Duo’s handje vast te houden en Freddy ging ook mee om de straffe uit te hangen. 78 m naar omhoog in +/- 15 seconden dan 5,4,3,2,1 en val, en nog geen 2 seconden later word je geremd van 110 km/h op een 4 tal meter boven de grond. Allee das iets dat die van het LUC zeker ni durven ! (héhéhé steek steek )

Dan zijn we nog op de Tornado gaan zitten tot ze hem sloten (3 beurten). Afscheid genomen van TFM, en dan weg uit de Walibi; maar nu toch wel op de foto met dat oranje springe ding, omdat we een leuke dag hadden beleefd in zijn park.

Na omzwervingen door Overijse, Hoeilaart, Bosvoorde, Ukkel, Elsene, Brussel en Anderlecht hebben we Vempire afgezet aan het Zuid Station waar hij terug naar Gent vertrok, moe maar voldaan. Wij trokken naar de beurs waar er pizza werd verorberd in de Piza Hut (en ik mijn vest vergat, die maandag ging ophalen en mijn telefoonnummer liet voor Marie de mooie serveuse, ik moet mijn tittel toch eer aandoen !) Dan naar de Fal Staff, het mooiste café van Brussel, gezellig op het terras iets gedronken en ik dan naar huis.

PART III : Wat toen nog volgde en ik weet van horen zeggen.

Quadran, Duo, Murder4al en Freddytex trokken naar de Serceuille waar een cola 100 Bef kost en je die dan nog moet drinken gezeten aan een doodskist in plaats van een tafel (MOEHAHAHAHAHA) maar best leuk want ze verloren het uur uit het oog zodat ze Murder zijn laatste treintje nog net het station zagen uitrijden. Dus heeft de Quad hem effe naar huis gevlogen (Dank U Quadje : dixit Murder) .

PART IV : BESLUIT

WAT EEN TOFFE DAG VOL SENSATIE!!!!