Kort verslagje over de kleine meeting van 26 februari


Onverwachte maar toffe mini meeting in Leuven.

Jef had van Winmute vernomen dat TheFatMan naar Leuven zou komen en stelde dus voor om ook naar Leuven te gaan tegen 14:30. Maar het liep niet zoals voorspeld !

VUB (12:20) Daar verschijnt TheFatMan op IRC van uit de Leuvense computer lokalen (Jef, was eigenlijk via een TVD aansluiting bij Ericom in Leuven, :pppppppppp) Hé FatMan wij komen strak ook naar Leuven hé, Winmute ging bellen wanneer we mogen afkomen naar de Dekenstraat. En TheFatMan stelde voor: laat ons afspreken om 13:00, dan kunnen we met de auto tot bij Winmute gaan.

VUB (12:30) Biebel en Jef haasten zich naar Jef’s Solvay-Mobile en worden achtervolgd door Freddytex en Halloween

Leuven (12:50) Ondertussen hebben de 4 VUB’ers zich 30 km verplaatst en lopen ze TheFatMan en zijn zusje TheFatGirl tegemoet. Maar Jef besluit op een listige wijze hen langs achteren te benaderen. Na de Hello’s wordt de Solvay-Mobile en de van extra vering voorziene Freddy-Mobile op gezocht om te vertrekken naar Heverlee waar ergens langs de glasvezelkabel Winmute verblijft. (nvdr.: was echt moeilijk om te vinden, was het nu de eerste of de laaste????)

Heverlee (13:30) Eindelijk hebben we het kot van Winmute gevonden en als beleefd kloppen niets uithaalt besluit TheFatGirl het kot van Winmute te bestormen in ware commando-stijl. De deur wordt open gegooid en 6 personen stormen binnen en wat vinden we, een slapende Winmute (hadden we iets anders verwacht ?) We gunnen hem eventjes wat tijd om zich aan te kleden. En dan terug met de mobile’s naar de Super-City waar de leuvense stek van "# Solvay" zich bevind het Celebrity’s-café.

Celebrity’s (14:00) De rondjes met drank beginnen elkaar op te volgen er wordt heel heel veel popcorn gesmuld en er worden ook weer kiekjes geschoten.

Celebrity’s (17:00) Einde van deze meeting en iedereen keert terug naar zijn vertrouwde stek al moet winmute eerst nog eens de meeste kusjes krijgen van TheFatGirl, en de rest jaloers want TheFatGirl heeft de aanwezigen van "# Solvay" hun hart gestolen.