Fotos van de meeting van 21 februari


klik hierop voor een overzicht van alle foto's

Aanwezigen waren: TByte(ik), Quadran, Duo, Elbarto, TheFatman, Misc, Murder4Al, Winmute, Fleurke.

Plaats: Paters Vaetje, Blauwmoezelstraat 1 Antwerpen.
Uur: 19u.


Eindelijk was het dan zover, een meeting van #Solvay!! Vol spanning duwde ik de deur van het caf‚ open...en liep regelrecht naarboven. Blijkbaar was ik iets te vroeg (18u45) want er was nog niemand. En dan kwamen ze eraan...met de Misc op kop..en ja perfect op tijd! Met veel gewring en gewrong nestelde iedereen zich aan de grote tafel, klaar voor een geweldige avond! Enkel Murder4Al, Winmute en Fleurke waren er toen nog niet. Na het voorzien van de nodige drank begon de babel :-)
Ongeveer een uur later kwam de Winmute opdagen. Even was er wat paniek, de Murder4Al verscheen maar niet, was hij nu verloren gelopen, overvallen, of durfde hij gewoon niet komen ;-) Maarja hij is er toch geraakt (thank god), en veel te laat, het was 19u he, Murderke! En drie keer raden wat hij bestelde :-) Nu was het nog wachten op een persoon: Fleurke. En ja, ze verscheen iets later ten tonele (Fleurke, ik had je niet direkt herkend met dat mooie hoedje op *grijns*). De Winmute was dan ineens wakker ;-) Buiten dat de muziek af en toe uitviel, dat we moesten wachten op onze bestelling, werd er toch veel afgelachen en gebabbeld! Toen was het tijd voor enkele kiekjes :-) Denk eraan, een fototoestel in mijn handen duwen is zeer gevaarlijk! :-) Quadran & Duo kunnen daar over mee spreken :-) Maar ook Fleurke he :-)

Rond elf uur was het tijd om andere oorden op te zoeken. Na heel wat omzwervingen belandden we uiteindelijk in den Bay Side (Groenplaats). En daar was het feesten want TByte trakteerde!! Murderke, jammer dat je nu zo vroeg weg moest he, maarja treinen wachten niet hé... Daar hebben we nog wat gebabeld en de misc kreeg blijkbaar danskriebels, want hij stond de gehele tijd met de muziek mee te 'shaken'. Fotokes werden daar natuurlijk ook genomen, oa een groepsfoto!! TheFatMan vroeg me om een kiekje te nemen van die knappe dienster die voor onze groepsfoto gezorgd heeft...ik zei ok! maar wel voor ne coctail...:-))) Heb de dienster die avond wel niet meer gezien, maarja er was zoveel volk.

Uiteindelijk werd het tijd om op te stappen...Quadran moest naar huis, dus Duo, Misc en Elbarto mee. Daarna is er eigelijk niet veel meer gebeurd, en we zijn ook niet meer zolang gebleven hoor. De Winmute heeft Fleurke naar haar auto gebracht (en dat ging moeilijk omdat ik eventjes mijne weg niet meer wist, oeps) en mij naar huis. Tot zover deze schitterende avond!! Ik heb ervan genoten en jullie ook waarschijnlijk!! :o)
Op te merken: Nog eens te doen!! Maar dan in het Brusselse zodat iedereen kan kan komen!

TByte, organizator