Fotos van de meeting van 13 febuari


meeting_13_februari_brussel_centraal.jpg (25693 bytes) Vrijdag 13 feburari was het dan zover. De eerste masters van #Solvay zouden elkaar zien. Om half tien verzamelden we in Brussel Centraal aan de oldtimer, alwaar we aan onze leuke dag zouden beginnen. Maar, waar is de oldtimer quad (zij die hem vinden op de tekening kunnen de beloning bij mij komen ophalen). Die bleek niet te vinden en bijna was ik in Brussel Noord beland, op zoek naar een oldtimer. Gelukkig bleek ik juist te zitten en plotselling doken ze op, Duo en Quadran, hand in hand. Na een korte introductie en het aankomen van Murder4Al konden we vertrekken naar de VUB, alwaar wij zouden verblijven. Quadran zijn klein 'autootje' bracht ons daarheen.
meeting_13_februari_firewolf.jpg (8544 bytes) Hier enkele sfeerbeelden uit de PC lokalen van de VUB. De VUB heeft een ruim aanbod aan leuke PC'tjes alwaar de VUB'ers hun IRC plezier kunnen bot vieren. Zelfs onder de lessen, vraag maar aan Duo of Yin. meeting_13_februari_firewolf_misc.jpg (12739 bytes)
meeting_13_februari_quad_duo_2.jpg (21152 bytes) En wie zegt dat het eten van de VUB niet te eten is, lijkt precies fout te zijn. 's Middags zijn we daar een lekker broodje gaan eten, en dat het eetbaar is, is af te leiden uit het feit dat we alle 4 nog recht staan. Het gezelschap was best te doen en trok zelfs fotos van elkaar. Ze lopen daar in de VUB precies allemaal met een foto-toestel rond, dus we vielen daar nog niet meteen op.
Na eens goed gegeten te hebben, kwam het bezoek aan de ZAP, het café van Solvay. Een leuk en gezellige plaats langs een drukke baan aan de VUB. Het is nog een echte studentenkroeg waar de wildste verhalen over verteld worden. Het gaat daar van striptease tot dansen op de toog. (spijtig genoeg heb ik die striptease net gemist, hé Jef) meeting_13_februari_zap.jpg (22966 bytes)
meeting_13_februari_quad_duo_1.jpg (24245 bytes) meeting_13_februari_murder4al.jpg (12723 bytes)

Hier nog enkele leuke fotootjes van in de Zap, eindelijk een foto van de Murder bemachtigd. Om drie uur moest ikzelf het pand verlaten, moest op tijd thuis zijn. Dus wat er later gebeurd is kan ik je niet vertellen. Dat weten alleen zij die er bijwaren. Dus misschien moet je dat maar aan hen vragen, misschien dat ze zelf wel een stukje schrijven?