About


Deze site is gemaakt door TheFatMan. IdeeŽn voor verbetering van de site zijn altijd welkom. Mail ze gewoon naar ramses.smeyers@khk.be.De forwardingsprogjes doen de rest om dat mailtje bij m'n huidig account te krijgen. Wil je mijn site bezoeken, volg dan deze link en bewonder de eenvoud van deze site :-))), ik heb gewoon nog geen tijd gehad om hem te vernieuwen, #Solvay gaat voor he.

De site is opnieuw geprogrammeerd omdat ik het beu was dat alle files op andere servers stonden. Alles is nu gecentraliseerd op ťťn server. Er is door het HIK belooft om de bandbreedte dit jaar op te trekken van 64kB naar 128kB, dus ik hoop dat de site in de loop van het jaar iets sneller zal worden.

De site is geprogrammeerd voor Netscape, de moeder van alle browsers, volgens mij toch (buiten MosaÔc in ieder geval). Ik heb er alles aan gedaan dat de site met lynx er ook nog degelijk uit ziet. Heb je ideeŽn om dit nog beter te doen, aarzel dan niet om ze me te vertellen. Neen Winmute, ik schrijf geen 2de site speciaal voor Lynx :pp. Dat is een beetje te veel van het goede. De site wordt best bekeken in een resolutie van 800x600.

En de Murder4Al heeft er nog een beetje mee gefoefeld, de Solvay.Org services toegevoegd,en de zaak ff overlopen.